Tamāra Globa nosauca dažādu zodiaka zīmju veiksmes nosacījumus 28 septembrim

Ceturtdiena, 2023. gada 28. septembris, būs pašattīstības un mērķu sasniegšanas diena. Svarīgi sakārtot savas vēlmes un plānus, kā arī neierobežot sevi komunikācijā.

Pateicoties pastiprinātai komunikabilitātei, tu vari gūt neticamus panākumus. To pastāstīja slavenā astroloģe Tamāra Globa, kura sniedza šīs dienas prognozi visām zodiaka zīmēm. To analizēja FTimes žurnālisti.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Aunam astrologs iesaka nevienam nestāstīt par savu laimi un sasniegumiem. Esi gatavs romantiskiem randiņiem un labiem paziņām, kas izrādīsies ļoti daudzsološas.

 

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Vēršiem vajadzētu nodarboties ar pašattīstību un iegūt jaunas zināšanas. Nežēlojiet laiku izglītībai un jaunu un iepriekš neizpētītu zināšanu apguvei.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)
Dvīņu zīmes pārstāvjiem šodien labāk palikt mājās. Ja vari, pēc darba dodies pastaigā svaigā gaisā kopā ar draugiem.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Vēžiem šodien vajadzētu racionalizēt savus mērķus un noteikt prioritātes savai nākotnei. Analizējiet savu dzīvi un pārskatiet savus darbības mērķus.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Lauvām šo dienu vislabāk būtu veltīt mācībām un sevis pilnveidošanai. Esi pārliecināts un apņēmības pilns, tikai tā tu gūsi panākumus.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Jaunavām šī ir svarīgu pārmaiņu diena. Nebaidies no jaunām lietām un lietām, kas tavā dzīvē līdz šim nav bijušas. Galu galā viss būs nepieciešams un noderīgs. Esiet drosmīgi un droši virzieties uz priekšu, lai sasniegtu savus mērķus.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svariem šodien var droši doties komandējumos. Pateicoties jauniem noderīgiem kontaktiem, tev izdosies sasniegt savus mērķus un pakāpties pa karjeras kāpnēm.

 

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris).
Skorpioniem ir nepieciešams atslēgties no problēmām un neiespringt par sīkumiem. Ļaujiet situācijai atslābt un pret visu izturieties mierīgāk un līdzsvarotāk.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)
Astrologs iesaka Strēlniekiem būt aktīviem un proaktīviem, tikai tā jūs varēsiet sasniegt vēlamos rezultātus. Vakars var iepriecināt ar negaidītiem romantiskiem piedzīvojumiem.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)
Mežāži šodien būs spiesti rūpēties par mājas darbiem, kas ilgu laiku bija atlikuši malā. Tev izdosies visas šodienas lietas novest līdz loģiskam noslēgumam un gūt panākumus, kurus pat nebiji gaidījis.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Ūdensvīri labāk neko neplāno dienas pirmajā pusē. Vislabāk parūpēties par sīkām lietām, bet svarīgākās atstāt uz citu, piemērotāku laiku.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Zivīm šis ir ļoti izaicinošs laiks. Iespējams, no rīta tev būs jāapmeklē ārsts, un darbā tev var nākties risināt ļoti daudz lietu. Arī vakari solās nebūt priecīgi, jo iespējami konflikti ar ģimeni un draugiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment